Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Βίντεο-Σοκ με πρωταγωνιστή τον "Ονούρ"!

Αναστάτωση έχει ξεσπάσει με το βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Χαλίτ Εργκέντς. Ο 42χρονος ηθοποιός, τράβηξε για άλλη μια φορά τα βλέμματα, αυτή τη φορά μέσω μιας "καλής" του πράξης!

Η κυρία Μ., 95 ετών που ζει στον Αδάμαντα Μήλου, ετοιμοθάνατη, ζήτησε ως τελευταία της επιθυμία να δει από κοντά τον Χαλίτ Εργκέντς! Η κόρη της, η Σ., βρήκε τον ηθοποιό και του εξήγησε τη κατάσταση! Ο "Σουλεϊμάν" δέχτηκε να βοηθήσει και επισκέφθηκε το σπίτι της!

Μόλις τον είδε η κυρία Μ., ξέσπασε σε κλάματα! Μετά από ώρες ατελείωτης συζήτησης, η κυρία Μ. ζήτησε από τον Χαλίτ ένα τσιγάρο! Ο ηθοποιός, σεβάστηκε τη 95χρονη και της έδωσε ένα τσιγάρο. Η Μ. είπε "Ένα τσιγάρο κάνει καλό πριν το τέλος!" είπε και ξεψύχησε στα χέρια του συγκινημένου Χαλίτ Εργκέντς! Ο Τούρκος ηθοποιός θα παραστεί στη κηδεία της κυρίας Μ., που θα γίνει αύριο στις 5 το απόγευμα!

Η κυρία Μ., μέχρι το τέλος της, είχε περάσει 4 εγκεφαλικά επεισόδια, 2 κρίσεις επιληψίας και ένα χτύπημα στο κεφάλι. Και όλα αυτά με τη συνοδεία ενός πακέτου τσιγάρα την ημέρα!!!


Σκηνή από το βίντεο! Διακρίνεται ο Χαλίτ Εργκέντς και η κυρία Μ.

Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές των Τούρκων ηθοποιών στη χώρα μας!

Ο Μουράτ Γιλντιρίμ και η σύζυγός του, Μπουρτσίν Τερζίογλου
σε γνωστή καφετέρια της Μήλου
Το νέο λουκ του Μουράτ Ουναλμίς για τις ανάγκες τις νέας
του σειράς "Πατεράδες και Γιοί"
Ο Μπαρίς Φαλάι και ο γιος του στον Προβατά Μήλου
Η Μπερέν Σαάτ φωτογραφίζεται με Γερμανίδες τουρίστριες
στην Αχιβαδόλιμνη Μήλου
Η γυναίκα-θρύλος Νεμπαχάτ Τσεχρέ
στο λιμάνι του Αδάμαντα Μήλου
Ο Φιράτ Τσελίκ με το ιδιωτικό του σκάφος κατά τη διάρκεια
του "Γύρου της Μήλου"
Ο Ισμαήλ Φιλίζ με τη θεία του, στις Πλάκες Μήλου
Η Εσρά Ντερμαντζίογλου αποχαιρετά τους φίλους της,
Μουράτ Γιλντιρίμ και Μπουρτσίν Τερζίογλου
Η Τουμπά Μπουγιουκουστούν στο Πανηγύρι
του Αγίου Γεωργίου στον Π. Τριοβάσαλο Μήλου
Ο Χαλίτ Εργκέντς με νεαρούς θαυμαστές του
Ο Σερχάν Γιαβάς στο Πανηγύρι του
Αγίου Γεωργίου στον Π. Τριοβάσαλο Μήλου


Ο Ενγκίν Ακγιουρέκ στο Πανηγύρι του
Αγίου Γεωργίου στο Π. Τριοβάσαλο Μήλου
                                        Έγκυος η Μπιρτζέ Ακαλάι!


Τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η 28χρονη ηθοποιός Μπιρτζέ Ακαλάι! Στην αρχή ήταν απλώς μια φήμη, αλλά ύστερα ο Μουράτ Ουναλμίς, ο σύζυγός της, μας το επιβεβαίωσε! "Ναι, η Μπιρτζέ είναι έγκυος! Δεν ξέρουμε το φύλο του παιδιού ακόμη, αλλά είμαστε και οι δυο πολλοί χαρούμενοι! Θέλαμε ένα παιδί και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το αποκτήσαμε! Τελικά η Μήλος αποδείχτηκε πολύ γουρλού! Θα ερχόμαστε εδώ για πάντα!", μας είπε ο "Γιουσούφ" της σειράς "Ρώτα την Αγάπη"! Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Η Μπιρτζέ πριν την εγκυμοσύνη έτρωγε συνέχεια στο ίδιο ταβερνάκι όλη τη μέρα! Τώρα, λόγω της εγκυμοσύνης, θα ξοδευτούν όλα μας τα λεφτά! Θα πετάξω το πορτοφόλι μου στο Φυροπόταμο να το φάνε τα σκυλόψαρα για να γλιτώσω! (γέλια)!"

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

ΜΗΛΟΣ: Όλη η τουρκική αφρόκρεμα βρέθηκαν σε πανηγύρι στον Πέρα Τριοβάσαλο το Σάββατο!


Όλοι οι Τούρκοι ηθοποιοί που κάνουν διακοπές στη Μήλο, παρευρέθησαν στο Πανηγύρι του Αγ. Γεωργίου στον Πέρα Τριοβάσαλο! Το πανηγύρι το διοργάνωνε ο Σύλλογος του χωριού! Αναλυτικά οι ηθοποιοί:


 • Ο ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ με τη σύζυγό του, Μπουρτσίν Τερζίογλου!
 • Ο ηθοποιός Μουράτ Ουναλμίς με τη σύζυγό του, Μπιρτζέ Ακαλάι, που δεν δίστασαν να χορέψουν στους νησιώτικους ρυθμούς του βιολιού και του λαούτου!
 • Η ηθοποιός Βαχιντέ Γκιορντούμ, με τον σύζυγό της, Αλτάν Γκιορντούμ! Η ηθοποιός προσκύνησε χριστιανικά, αλλά έξω από το ναό καθώς εδώ και 17 χρόνια έχει ασπαστεί το Ισλάμ!
 • Η ηθοποιός Ντενίζ Ουγούρ με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Ρεχά Μουχτάρ.
 • Η ηθοποιός Τζεϊντά Ατές με τον αγαπημένο της. Η νεαρή ηθοποιός, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, δεν σταμάτησε να τρώει τον...άμπακο!
 • Ο ηθοποιός Μπαρίς Φαλάι με την οικογένειά του!
 • Οι πρωταγωνιστές της σειράς του ALPHA, "Λάλε, Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη", Τολγκαχάν Σαγισμάν και Σελέν Σοϊντέρ! Η Σελέν χόρεψε με την Μπιρτζέ Ακαλάι και τον Μουράτ Ουναλμίς!
 • Η ηθοποιός Μπερέν Σαάτ, που συζητούσε με τον κόσμο και χειροκροτούσε με ενθουσιασμό τον νεαρό τραγουδιστή Κενάν Ντογουλού!
 • Η 75χρονη ηθοποιός και μοντέλο Νεμπαχάτ Τσεχρέ, η οποία απόλαυσε τη βραδιά μέχρι το τέλος παρέα με τον Τουντζέλ Κουρτίζ, που ήρθε επειγόντως από τα Λαγκάδια Αρκαδίας για τη μεγάλη βραδιά!
 • Ο ηθοποιός Φιράτ Τσελίκ, παρέα με τον "Ομέρ" του "EZEL", Ισμαήλ Φιλίζ, που κατάγεται από τον Πέρα Τριοβάσαλο Μήλου!
 • Η ηθοποιός Εσρά Ντερμαντζίογλου μαζί με την κόρη της και την σεναριογράφο Ετζέ Γιορέντς!
 • Η Τουμπά Μπουγιουκουστούν με την οικογένειά της! 
 • Οι πρωταγωνιστές του "Χίλιες και Μία Νύχτες", Χαλίτ Εργκέντς και Μπεργκιουζάρ Κορέλ, μαζί με τον 2χρονο γιο τους, Αλί!
 • Ο πασίγνωστος ηθοποιός Κενάν Ιμιρζαλίογλου! Ο ηθοποιός φάνηκε ευχαριστημένος από τη βραδιά, και στο τέλος έδωσε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους!
 • Ο Κιβάντς Τατλιτούγ παρέα με άλλους πρωταγωνιστές της σειράς "Βορράς - Νότος"! Ο νεαρός ηθοποιός έδειχνε να βαριέται παρόλο που όταν τον χαιρετούσε ο κόσμος χαμογελούσε!
 • Η "Σιλά", Τζανσού Ντερέ, η οποία ήρθε εκτάκτως από την Κωνσταντινούπολη μόνο και μόνο για το πανηγύρι! Μαζί της ο "Μποράν", Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ, αλλά και η αρραβωνιαστικιά του, Σελίν Ντεμιρατάρ (Νερμίν από "Το Αγιάζι του Έρωτα)! Η Τζανσού Ντερέ προσκύνησε στον Ι. Ν. του Αγίου Γεωργίου καθώς δηλώνει χριστιανή ορθόδοξη!
 • Η Σεντέφ Αβτζί με τον σύζυγό της, Κιβάντς Κασαμπαλί, που ήρθαν επειγόντως από τα Λαγκάδια Αρκαδίας παρέα με τον Ενγκίν Ακγιουρέκ!
 • Η Τζεϊντά Ντουβεντζί με την οικογένειά της!
 • Οι πρωταγωνιστές του "Μοιραίου Έρωτα": Ο Σερχάν Γιαβάς με τις κόρες του, η Σινέμ Οζτουφάν με τον σύζυγό της, Ιρέμ Κανάν και τις 3 κόρες τις, και η Οζλέμ Γιλμάζ μόνη σαν...το λεμόνι!
Η Χαζάλ Καγιά δεν ήρθε στη βραδιά καθώς η γιαγιά της, Σενούρ Καγιά, ανέβασε πυρετό. Τουλάχιστον έτσι είπε!!!
Τί λένε οι κάτοικοι της Μήλου για τους Τούρκους ηθοποιούς που κάνουν "παρέλαση" στο νησί τους;


Για την Μπερέν Σαάτ:
Η κυρία Ε. (απόρρητο όνομα), 71 ετών που ζει στα Πολλώνια μας είπε για την 28χρονη ηθοποιό:
"Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα! Δεν φαίνεται για την ηλικία της, φαίνεται πολύ μικρότερη! Αν δεν την ήξερα, θα έλεγα πως είναι κανένα 15χρονο! Φιλική, μιλά με όλους, με τα παιδιά βγάζει φωτογραφίες, πάει στα πανηγύρια και στις εκκλησίες! Πολύ διαφορετική από την τηλεόραση! Ο κόσμος την αγαπά τόσο πολύ που την βάζει ακόμη και στο σπίτι του! Σε εμπιστεύεται εύκολα, ένα κορίτσι γεμάτο χαρά! Καθόλου δήθεν και σνομπ! Γίνεται καλή φίλη με όλους!"

Για Μουράτ Γιλντιρίμ-Μπουρτσίν Τερζίογλου:
Η κυρία Α. (απόρρητο όνομα) 67 ετών, ζει στα Πολλώνια, μας είπε για το ζευγάρι:
"Είναι καλοί, ευγενικοί! Πολύ φιλικοί με τον κόσμο αν και προτιμούν την ιδιωτικότητα και την μοναξιά! Η Μπουρτσίν είναι πανέμορφη, πολύ πιο ωραία από την TV και ο Μουράτ είναι κοντός μεν, αλλά πολύ καλό παιδί! Θα σε βοηθήσει, θα σε εξυπηρετήσει, θα γίνετε φίλοι! Αξιόλογοι και οι δυό τους!"Για Μουράτ Ουναλμίς - Μπιρτζέ Ακαλάι:
Ο κύριος Π. (απόρρητο όνομα), 86 ετών, ζει στα Πολλώνια, μας είπε για το ζευγάρι:
"Γλεντζέδες! Πολύ καλά παιδιά, καλοί άνθρωποι! Καμία σχέση με τους σνομπ τους Έλληνες (διάσημους)! Θα σου μιλήσουν, θα χορέψουν θα τραγουδήσουν! Χτες η Μπιρτζέ τραγούδησε την "Ψαροπούλα"! Δεν την ενδιέφερε αν γινόταν ρεζίλι, ήθελε να διασκεδάσει! Σπαστά τα έλεγε, αλλά ο κόσμος σηκώθηκε και χόρεψε! Ο Μουράτ παίζει τέλεια κλαρίνο! Τέλεια παιδιά! Διαμάντια! Η Μπιρτζέ είναι κούκλα και ψηλή! Κούκλα σου λέω!"


Για τους Βαχιντέ Γκιορντούμ-Αλτάν Γκιορντούμ:
Η κυρία Μ. (απόρρητο όνομα) 70 ετών, ζει στον Π. Τριοβάσαλο, μας είπε για το ζεύγος:
"Την Βαχιντέ την ξέρω από 3 ετών! Οι γονείς της ήταν πολύ καλοί άνθρωποι! Η μικρή γεννήθηκε στη Σμύρνη, αλλά κάθε χρόνο ερχόταν στη Μήλο! Πολύ καλή κοπέλα, αλλά βασανίστηκε πολύ στη ζωή της! Πολύ όμορφη γυναίκα και πανύψηλη (1,78)! Ο άντρας της, ο Αλτάν, φαίνεται σκληρός αλλά την αγαπάει και την προστατεύει, και είναι καλός και με τον κόσμο! Και όσοι λένε πως χωρίζουν είναι ψέματα!"


Για την όμορφη ηθοποιό Τζεϊντά Ατές:
Ο κύριος Μ. (απόρρητο όνομα) 89 ετών, ζει στον Αδάμαντα, μας είπε για την 24χρονη ηθοποιό:
"Είναι αυτή μια τσαχπίνα! Όμορφη κοπέλα, ευγενική, παχουλή! Αν την σταματήσεις στο δρόμο να της πεις κάτι, θα σου πιάσει τη κουβέντα και δεν θα σε αφήσει να φύγεις! Πολύ καλή κοπέλα! Αν ήμουν 65 χρόνια νεότερος, θα την παντρευόμουν! Τυχερός αυτός που την έχει! Μια τέτοια γυναίκα έπρεπε να πάρει ο γιος μου! Να περπατά, και να τρίζουν οι δρόμοι! Να σείεται η Μήλος! Ε, ρε γυναικάρα!"

Για τον ηθοποιό Μπαρίς Φαλάι:
Η κυρία Α. (απόρρητο όνομα) 68 ετών, ζει στον Προβατά, μας είπε για τον "Αλί Τανάλια":
"Πολύ καλός άνθρωπος! Ευγενικός, όμορφος, συμπονετικός, γλεντζές, αστείος! Τι να πω; Απλά τέλειος! Όποιος δεν τον γνωρίσει χάνει! Βγάζει φωτογραφίες με όλους, αν και από ότι κατάλαβα, δεν του αρέσει και πολύ! Τον καταλαβαίνω! Ήρθε για διακοπές, όχι για φωτογραφήσεις! Η σύζυγός του, είναι και αυτή χρυσό κορίτσι! Είχαν έρθει το Σάββατο στο γλέντι στον Αγ. Γεώργιο στον Π. Τριοβάσαλο! Χόρεψε! Έχει τη ζωή μέσα του ο άνθρωπος!"

Για τους Τολγκαχάν Σαγισμάν - Σελέν Σοϊντέρ:
Η κυρία Π. (απόρρητο όνομα) 56 ετών, ζει στον Αδάμαντα, μας είπε για το ζευγάρι:
"Δεν μένουν σε ξενοδοχείο! Κάνουν κάμπινγκ! Πάνε για μπάνιο στου Παπικινού, αν και δεν θα τους δείτε καλά γιατί τους καλύπτει ο κόσμος! Τους αγαπάνε πολύ! Η Σελέν, ψηλό, όμορφο κορίτσι, ακούει φανατικά ελληνική μουσική! Νησιώτικα, ωραία λαϊκά, παραδοσιακά! Ο άλλος είναι πιο κλειστός! Δεν μιλάει εύκολα, πολύ παράξενος άνθρωπος! Αλλά μια καλημέρα θα σου την πει! Εγώ, προσωπικά, τους συμπαθώ πολύ!"

Για τους Σελτσούκ Γιοντέμ - Οζγκιού Ναμάλ:
Η κυρία Δ. (απόρρητο όνομα) 70 ετών, ζει στον Αδάμαντα, μας είπε για το πρώην ζευγάρι:
"Αν τους βάλεις ξεχωριστά, είναι πολύ καλοί άνθρωποι! Αν τους βάλεις μαζί, είναι...πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον! Όλο τσακώνονταν! Τα μωρά κλαίγανε και αυτοί το χαβά τους! Έλεος! Ο Σελτσούκ, πολύ ανώριμος, όλο χόρευε στα κλαμπ και η Οζγκιού ήταν στο ξενοδοχείο με τα μωρά! Ντροπή! Καλά του έκανε η Οζγκιού και τον παράτησε! Βέβαια, αν ήμουν στη θέση της, δεν θα τον παρατούσα γιατί έχει και ένα κότερο, μανούλα μου!"

Για την ηθοποιό και μοντέλο, Νεμπαχάτ Τσεχρέ:
Ο κύριος Χ. (απόρρητο όνομα) 88 ετών, ζει στον Προβατά, μας είπε για την 75χρονη ηθοποιό:
"Η αγαπημένη μου! Κούκλα και πανέμορφη, μια κυρία με Κ κεφαλαίο! Την υπεραγαπώ! Και μας αγαπάει εξίσου! Βγάζει φωτογραφίες, συνεντεύξεις, κάποιοι πήγαν και στο σπίτι της! Τέλος πάντων, η σύζυγός μου είναι 68 ετών! Όταν συνάντησε την Νεμπαχάτ, η διαφορά ήταν εμφανής! Η σύζυγός μου φαινόταν 35 χρόνια μεγαλύτερη από την Νεμπαχάτ Τσεχρέ, που είναι 75! Ε, ρε τι κάνει ο άνθρωπος όταν έχει λεφτά! Να είναι καλά η γυναίκα!"

Για την Τουμπά Μπουγιουκουστούν:
Η κυρία Μ. (απόρρητο όνομα) 70 ετών, ζει στις Πλάκες, μας είπε για την 30χρονη ηθοποιό:
"Κουκλίτσα! Είναι πολύ όμορφο και γλυκό κορίτσι! Η σύγκρισή της με την Μπερέν Σαάτ είναι άνιση! Η Μπερέν είναι ένα τίποτα μπροστά στην Τουμπά! Πολύ γλυκιά, ψηλή, φιλική! Έχει πάει σε πολλών γνωστών μου τα σπίτια μαζί με τον άνδρα της! Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου! Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είναι η Ασί (γέλια)! Και ταιριάζει πολύ με τον Κιβάντς Τατλιτούγ, αλλά αυτός είναι άλλος χαρακτήρας! Γι'αυτόν μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες!"

Για τους Χαλίτ Εργκέντς - Μπεργκιουζάρ Κορέλ:
Η κυρία Τ. (απόρρητο όνομα) 46 ετών, ζει στον Αδάμαντα, μας είπε για τους "Ονούρ-Σεχραζάτ":
"Δεν είναι η πρώτη τους φορά στη Μήλο! Είχαν έρθει και πέρσι και το Πάσχα (φέτος)! Τους αρέσει πολύ! Είναι πολύ καλοί άνθρωποι! Οι πιο απλοί άνθρωποι του κόσμου! Ο Χαλίτ είναι πολύ καλός, ευγενικός με τον κόσμο, έχει κάνει πολλές φιλίες στο νησί και δεν χάνει τίποτα από πανηγύρια και διάφορα event! Είναι μέσα σε όλα! Πολλοί λένε πως η Μπεργκιουζάρ Κορέλ είναι ψηλομύτα και αριστοκράτισσα! Καμία σχέση! Όποιος την γνωρίσει σαν άνθρωπο θα καταλάβει! Πολύ καλή γυναίκα, και σύζυγος και μητέρα! Μπράβο της!"

Για τον γόη Κενάν Ιμιρζαλίογλου:
Η κυρία Σ. (απόρρητο όνομα) 76 ετών, ζει στις Πλάκες, μας είπε για τον τηλεοπτικό "ΕΖΕΛ":
"Κουκλί! Πολύ ευγενικός, σκέτος κύριος, αλλά πολύ ιδιότροπος και παράξενος! Στο φαγητό ειδικά! Το ένα του βρωμάει το άλλο του ξινίζει! Αλλά είναι ένα κουκλί παναγιά μου! Τριγυρνά πολύ με τον Μουράτ Ουναλμίς και την Μπιρτζέ Ακαλάι! Νομίζω με την Μπιρτζέ Ακαλάι είναι πρώτα ξαδέρφια, αλλά δεν είμαι σίγουρη! Και μοιάζει πολύ με τον Μουράτ (Ουναλμίς)! Είναι μόνος του, μόνος ήρθε στη Μήλο και θα κάτσει μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη! Ορμάτε κυρίες!"

Για τον Κιβάντς Τατλιτούγ:
Η κυρία Κ. (όνομα απόρρητο) 48 ετών, ζει στην Πλάκα, μας είπε για τον τηλεοπτικό "Μπεχλούλ":
"Δεν μου αρέσει καθόλου! Δεν μιλάει, δεν λαλάει! Πάει κάποιος να του μιλήσει, φεύγει! Παίζει κυνηγητό με τις κάμερες! Απρόσιτος άνθρωπος! Χίλιες φορές ο Εζέλ και ο Ονούρ! Αυτοί είναι άνθρωποι! Αυτός είναι μπούλης! Βαριέται να μιλήσει, να φάει! Μόνο τρέχει! Κατά τα άλλα, όμως, είναι παίδαρος! Αχ! Αλλά, δεν του βγάζεις ούτε "καλημέρα"! Μόνο σε γνωστούς του μιλάει! Ποιά θα το πάρει αυτό το παιδί;"

Για την νεαρή ηθοποιό Χαζάλ Καγιά:
Ο κύριος Μ. (όνομα απόρρητο) 47 ετών, ζει στον Αδάμαντα, μας είπε για την τηλεοπτική "Νιχάλ":
"Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κοπέλα! Κοντή και χοντρή! Μόνο ωραίο πρόσωπο έχει! Γενικά όλες οι Τουρκάλες είναι άσχημες! Μόνο η Ασί (Τουμπά Μπουγιουκουστούν) είναι κούκλα! Τυχερός αυτός που την έχει! Η Χαζάλ είναι και κακός άνθρωπος εκτός από άσχημη! Είναι πολύ σνομπ, ξινή, σχολιάζει τα πάντα και τους πάντες, κοροϊδεύει, βρίζει! Δεν μου αρέσει καθόλου! Έχει και ένα τσιγάρο, όλη την ημέρα με το ίδιο τσιγάρο είναι! Είναι και η γιαγιά της μαζί της, αλλά ποτέ δεν βγαίνουν μαζί! Είναι πάντα με έναν πίθηκα και έναν σωματοφύλακα! Καταλαβαίνεις τι άνθρωπος είναι! Αν είσαι έτσι από τα 20, σκέψου πως θα είσαι στα 40!"


Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ; ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!

Πότε αποχωρούν όσοι είναι ήδη στην Ελλάδα; 


ΜΟΥΡΑΤ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ - ΜΠΟΥΡΤΣΙΝ ΤΕΡΖΙΟΓΛΟΥ: Αποχωρούν στις 11 Αυγούστου 2012!
ΜΟΥΡΑΤ ΟΥΝΑΛΜΙΣ - ΜΠΙΡΤΖΕ ΑΚΑΛΑΙ: Αποχωρούν στις 30 Αυγούστου 2012!
ΒΑΧΙΝΤΕ ΓΚΙΟΡΝΤΟΥΜ - ΑΛΤΑΝ ΓΚΙΟΡΝΤΟΥΜ: Αποχωρούν στις 9 Σεπτεμβρίου 2012!
ΤΖΕΙΝΤΑ ΑΤΕΣ: Αποχωρεί στις 5 Αυγούστου 2012!
ΝΤΕΝΙΖ ΟΥΓΟΥΡ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Αποχωρεί στις 29 Ιουλίου 2012!
ΜΠΑΡΙΣ ΦΑΛΑΙ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Αποχωρεί στις 3 Αυγούστου 2012!
ΤΟΛΓΚΑΧΑΝ ΣΑΓΙΣΜΑΝ - ΣΕΛΕΝ ΣΟΙΝΤΕΡ: Αποχωρούν στις 23 Αυγούστου 2012!
ΣΕΛΤΣΟΥΚ ΓΙΟΝΤΕΜ - ΟΖΓΚΙΟΥ ΝΑΜΑΛ: Έχουν αποχωρήσει ήδη!
ΜΠΕΡΕΝ ΣΑΑΤ: Αποχωρεί στις 28 Αυγούστου 2012!
ΝΕΜΠΑΧΑΤ ΤΣΕΧΡΕ: Αποχωρεί στις 30 Νοεμβρίου 2012!
ΦΙΡΑΤ ΤΣΕΛΙΚ - ΙΣΜΑΗΛ ΦΙΛΙΖ: Αποχωρούν στις 4 Σεπτεμβρίου 2012!
ΕΣΡΑ ΝΤΕΡΜΑΝΤΖΙΟΓΛΟΥ: Αποχωρεί στις 31 Ιουλίου 2012!
ΕΝΓΚΙΝ ΑΚΓΙΟΥΡΕΚ: Αποχωρεί στις 31 Αυγούστου 2012!
ΤΟΥΜΠΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥΣΤΟΥΝ - ΟΝΟΥΡ ΣΑΙΛΑΚ: Αποχωρούν στις 2 Αυγούστου 2012!
ΧΑΛΙΤ ΕΡΓΚΕΝΤΣ - ΜΠΕΡΓΚΙΟΥΖΑΡ ΚΟΡΕΛ: Αποχωρούν στις 4 Σεπτεμβρίου 2012!
ΝΟΥΡΓΚΙΟΥΛ ΓΕΣΙΛΤΣΑΙ: Αποχωρεί στις 29 Ιουλίου 2012!
ΚΕΝΑΝ ΙΜΙΡΖΑΛΙΟΓΛΟΥ: Αποχωρεί στις 27 Αυγούστου 2012!
ΚΙΒΑΝΤΣ ΤΑΤΛΙΤΟΥΓ: Αποχωρεί στις 3 Αυγούστου 2012!
ΤΖΑΝΣΟΥ ΝΤΕΡΕ: Αποχωρεί στις 23 Αυγούστου 2012!
ΤΟΥΝΤΖΕΛ ΚΟΥΡΤΙΖ: Αποχωρεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2012!
ΣΕΝΤΕΦ ΑΒΤΖΙ - ΚΙΒΑΝΤΣ ΚΑΣΑΜΠΑΛΙ: Αποχωρούν στις 22 Αυγούστου 2012!
ΧΑΖΑΛ ΚΑΓΙΑ - ΣΕΝΟΥΡ ΚΑΓΙΑ: Αποχωρούν στις 27 Αυγούστου 2012!
ΤΖΕΙΝΤΑ ΝΤΟΥΒΕΝΤΖΙ - ΕΝΓΚΙΝ ΑΚΓΚΙΟΥΝ: Αποχωρούν στις 29 Αυγούστου 2012!
ΣΕΡΧΑΝ ΓΙΑΒΑΣ: Αποχωρεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2012!


Συνεχίζονται οι διακοπές των Τούρκων ηθοποιών στη χώρα μας! - Στα Λαγκάδια Αρκαδίας ο Κιβάντς Τατλιτούγ!

Σήμερα το πρωί αποχώρησε από τη Μήλο ο 29χρονος ηθοποιός Κιβάντς Τατλιτούγ. Ο ηθοποιός αποχώρησε με την πρωινή πτήση και τώρα βρίσκεται στα Λαγκάδια Αρκαδίας μαζί με τους: Ενγκίν Ακγιουρέκ, Σεντέφ Αβτζί και Τζανσού Ντερέ (που θα φτάσει το βράδυ στη Μήλο και θα κάτσει για 10 μέρες)! Επίσης στη χώρα μας ήρθε και ο "Χαρούν" της σειράς "Μοιραίος Έρωτας" στη Μήλο!

Η Τουμπά Μπουγιουκουστούν και η καλή της φίλη
Χαζάλ Καγιά στον Αδάμαντα Μήλου
Αλλά ας δούμε τις νέες αφίξεις στη χώρα μας, αλλά και τα νέα των πρωταγωνιστών που συνεχίζουν τις διακοπές τους! 
Η Μπερέν Σαάτ φωτογραφίζεται με θαυμαστή της στα Πολλώνια Μήλου


Ο Χαλίτ Εργκέντς υπογράφει αυτόγραφα στο ξενοδοχείο του
στον Αδάμαντα Μήλου

Ο Σερχάν Γιαβάς στο αεροδρόμιο Μήλου
Ο Ενγκίν Ακγιουρέκ στα Λαγκάδια Αρκαδίας
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΧΑΛΙΤ ΕΡΓΚΕΝΤΣ-ΜΠΕΡΓΚΙΟΥΖΑΡ ΚΟΡΕΛ!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ: ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ; ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!

Μείνετε συντονισμένοι! 

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Μουράτ Γιλντιρίμ και Μπουρτσίν Τερζίογλου: "Η Μήλος είναι η καλύτερη εμπειρία της ζωής μας!"

Τους συναντήσαμε πριν πολύ καιρό, αλλά λόγω της ασθένειας η συνέντευξη τους ακυρώθηκε! Όμως, όπως σας είχαμε υποσχεθεί, ο Μουράτ Γιλντιρίμ και η Μπουρτσίν Τερζίογλου είναι στο MedyaNews.blogspot.gr! Τους βρήκαμε στη παραλία Αχιβαδόλιμνη Μήλου την ώρα που έφευγαν! Έτσι η συνέντευξη έγινε μέσα στη λιμουζίνα της εφημερίδας μας (δεν είναι δική τους!) καθ'οδόν για το ξενοδοχείο στα Πολλώνια! Ας δούμε λοιπόν τι είπαν στον απεσταλμένο μας στη Μήλο, Γιάννη Παπαβασιλείου!

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε τη συνέντευξη με μια αναφορά σε εσάς και την καριέρα σας! Αν θέλετε μπορείτε να μας πείτε και για το γάμο σας!


Μ.Γ.: Λοιπόν, τα ξέρετε δεν χρειάζεται να πω πολλά. Σπούδασα μηχανικός αλλά με κέρδισε η υποκριτική. Μετά τα ξέρετε.
Μ.Τ.: Εγώ πρωταγωνιστώ σε σειρές από πέντε ετών. Έχω πάει βέβαια δραματική σχολή αλλά το ταλέντο το είχα από νιάνιαρο! Ο γάμος μου με τον Μουράτ έγινε το 2008 σε έναν κλειστό χώρο με τους συγγενείς μας και μερικούς...δημοσιογράφους! Δεν υπάρχει γάμος γνωστών προσώπων χωρίς δημοσιογράφους! Αλλά και αυτοί τι δουλειά τους κάνουν!

Ποιά είναι τα επόμενα σας βήματά στην τηλεόραση; Θα σας δούμε κάπου την επόμενη σεζόν;


Μ.Γ.: Εγώ συνεχίζω με τον δεύτερο, πιο συναρπαστικό κύκλο της "Ένοχης Σιωπής"! Ο παραγωγός μας, Τιμούρ Σαβτζί αποφάσισε να μεταφέρει τη σειρά από το SHOW TV στο STAR TV, όπως έκανε και με τη σειρά "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής"!
Μ.Τ.: Εγώ δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πρόταση για σειρά! Έχω μια πρόταση για να παίξω στη νέα σειρά του Κενάν Ιμιρζαλίογλου, αλλά και άλλη μία για τη σειρά "Το Σπίτι της Λεϊλά"!

Φέτος ήρθατε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μήλο. Τι σας παρακίνησε σε αυτή σας τη πράξη;


Μ.Γ.: Από καιρό ήθελα να έρθω στην Ελλάδα, αλλά το επιβαρυμένο μου πρόγραμμα δεν μου το επέτρεψε. Είναι μια πολύ ωραία χώρα και η Μήλος, που είμαι τώρα, είναι μαγευτική! Το τοπίο είναι μαγευτικό, και περνάω τέλεια! Όποιος δεν έρθει χάνει πραγματικά! Είναι η εμπειρία της ζωής μου!
Μ.Τ.: Μάθαμε για το νησί από διάφορα περιοδικά και διαφημίσεις που έχει στη Τουρκία για να επισκεφθούμε την Ελλάδα! Είπαμε με τον Μουράτ να το δοκιμάσουμε και αν δεν μας αρέσει να πάρουμε το αεροπλάνο και να φύγουμε! Αλλά είμασταν λάθος! Επίσης, πληροφορηθήκαμε από μία κυρία στο διαδίκτυο σχετικά με το νησί! Η εν λόγω κυρία έγινε καλή φίλη με τη Μπιρτζέ Ακαλάι, που ως μια σωστή τουρίστρια, ήθελε να μάθει τα πάντα σχετικά με τη Μήλο. Και η κυρία Κ. (το όνομα αποκρύπτεται για αποφυγή παρεξηγήσεων) την βοήθησε και με το παραπάνω! Να'ναι καλά! Ελπίζω όταν έρθει στη Μήλο να τη συναντήσουμε!

Πότε φεύγετε από το νησί;


Μ.Γ.: Εγώ σκοπεύω να φύγω από το νησί στις αρχές Αυγούστου για τα γυρίσματα της σειράς! Αν η Μπουρτσίν θέλει να κάτσει παραπάνω, ας κάτσει!
Μ.Τ.: Ε, θα κάτσω λίγο παραπάνω!

Ποια είναι η άποψή σας για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις;


Μ.Γ.: Πιστέυω πως οι Έλληνες και οι Τούρκοι έχουν φτιάξει μια καλή σχέση τα τελευταία χρόνια. Μπορεί κάποιοι να μην θέλουν να το δεχτούν αλλά πολλοί Τούρκοι έχουν μετανιώσει και ελπίζουν ότι και οι Έλληνες μας έχουν συγχωρήσει! Στηρίζοντας την Ελληνική οικονομία, θα έρχομαι στην Ελλάδα πιο συχνά και θα μένω πιο πολύ από φέτος το καλοκαίρι!
Μ.Τ.: Οι σχέσεις των Τούρκων και των Ελλήνων έχει αλλάξει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που μας κρατάν κακία, αλλά καλά μας κάνουν! Οι Τούρκοι ήμασταν πάντα αλαζόνες, δεν αλλάζουμε σαν λαός! Μπορούμε όμως να αλλάξουμε σαν άνθρωποι! Ειρήνη σε όλους!

Ποιες είναι οι εμπειρίες σας από τη Μήλο;


Μ.Γ.: Τα συγκλονιστικά φαγητά! Τα πιταράκια, οι καρπουζόπιτες και το γλυκό κουφέτο αποδεικνύουν πως οι Έλληνες έχουν μια αυθεντικά πρώτη κουζίνα! Μια ηλικιωμένη κυρία, με κέρασε γεμιστές ντομάτες που ήταν πολύ διαφορετικές από τις Τουρκικές! Στη συνέχεια οι μαγευτικές παραλίες και τα γραφικά χωριουδάκια! Όλα είναι τόσο ωραία!
Μ.Τ.: Η αλήθεια είναι πως οι παραλίες είναι τόσο καθαρές και ρηχές! Μόνο που υπάρχει πολύ άμμος και γεμίζει το πόδι σου άμμο!

Θα ήθελα να κλείσουμε τη συνέντευξη λέγοντάς μου ποιο γεγονός σας ενόχλησε στη Μήλο;


Μ.Γ.: Θα μιλήσω πρώτα εγώ! Σε ευχαριστώ Γιάννη που με αφήνεις να εκφράσω τα παράπονά μου! Χθες είχα πάει με τη Μπουρτσίν στην Αχιβαδόλιμνη και κάναμε μπάνιο! Εκεί που χάζευα βλέπω ένα ζευγάρι ηλικιωμένων με ένα νεαρό αγόρι γύρω στα 15 να βγάζουν τα μαγιό τους για να βάλουν τα ρούχα τους! Απίστευτο! Το νεαρό αγόρι, φυσικά δεν ακολούθησε τα "βήματα" των παππούδων του και μάλιστα τους κατσάδιαζε! Ο παππούς του αγοριού, ένας ψηλός κύριος με γυαλιά και η γιαγιά μια κοντή χοντρή με γκρίζα μαλλιά! Ο νεαρός φαινόταν ντροπιασμένος και συγχυσμένος παράλληλα! Ο κακομοίρης! Αν μπορούσα θα τον έπαιρνα μαζί μου να κάνουμε διακοπές! Και ρωτώ οι γονείς του παιδιού που είναι; Γιατί το παιδί δεν πάει διακοπές με τους γονείς του;
Μ.Τ.: Θα πήγαινα να τους μιλήσω, να τους πω πως αυτό δεν είναι σωστό σε δημόσια παραλία να ξεντύνονται και να ντύνονται, αλλά σκέφτηκα πως δεν θα ήξεραν αγγλικά! Ωστόσο με προβλημάτισε πολύ αυτή η οικογένεια! Γι'αυτό και αποφασίσαμε να βρούμε το σπίτι τους, στις Πλάκες, και να τους μιλήσουμε! Μαζί μας θα ερχόταν και η Μπερέν Σαάτ! Όταν φτάσαμε στο σπίτι του κυρίου Α. (το όνομα κρύβεται για τυχόν παρεξηγήσεις), ήταν ήδη εκεί η Μπιρτζέ Ακαλάι και είχε ανταλλάξει τηλέφωνα με τον νεαρό! Σούπερ!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο σας! Καλή σας μέρα!


Μ.Γ.: Εμείς σε ευχαριστούμε Γιάννη! Καλές διακοπές!
ΣΟΚ: Χωρίζουν ο Σελτσούκ Γιοντέμ και η Οζγκιού Ναμάλ!

Ο Σελτσούκ Γιοντέμ και η κατά 25 χρόνια μικρότερη σύζυγός του, Οζγκιού Ναμάλ αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους μετά από ένα χρόνο γάμου και 11 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι κάνει διακοπές στη Μήλο, το οποίο νησί δεν είναι καθόλου καλότυχο, αν σκεφτούμε πως μέσα σε μία εβδομάδα η Τουμπά Μπουγιουκουστούν και ο Μουράτ Γιλντιρίμ μπήκαν στο νοσοκομείο και το ζευγάρι Ναμάλ - Γιοντέμ χωρίζει. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά πολλοί λένε πως το ζευγάρι το χώρισε τρίτο πρόσωπο. Οι φήμες θέλουν την Οζγκιού Ναμάλ να απατά τον Σελτσούκ Γιοντέμ με το 30χρονο μοντέλο Μπασάκ Σαβούρ, ωστόσο οι κάτοικοι της Μήλου τους βλέπουν μαζί και ευτυχισμένους! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Το ζευγάρι έφτασε στη Μήλο στις αρχές Ιουλίου. Όλα ήταν καλά και όμορφα για το νιόπαντρο ζευγάρι, μέχρι που έφτασε στο νησί και ο Μπασάκ Σαβούρ. Στο νησί έφτασαν επίσης και η Ιράζ Γιοντέμ, πρώην σύζυγος του "Αντνάν"! Τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα όταν έφτασε στη Μήλο, ο ηθοποιός Φιράτ Τσελίκ, πρώην δεσμός της Ναμάλ! Ο Γιοντέμ άρχισε να ζηλεύει και έφευγε από το ξενοδοχείο που βρίσκεται στον Αδάμαντα! Η Ναμάλ έβρισκε την ευκαιρία και συναντούσε τον Μπασάκ Σαβούρ, ενώ άφηνε τα δίδυμα μωρά της στην κόρη του Γιοντέμ! Μόλις ο Γιοντέμ έμαθε τα "κατορθώματα" της συζύγου του αποφάσισε να κάνουν μια βόλτα για να συζητήσουν και να τα βρουν! Η Ναμάλ δεν ήθελε ούτε να το ακούσει και ο Γιοντέμ είπε λόγια άσχημα που την πλήγωσαν και την ανάγκασαν να φύγει από το ξενοδοχείο! Ο Γιοντέμ την κυνηγούσε, με αποτέλεσμα να γίνει ρεντίκολο και όλο το νησί να τον σχολιάζει! Λίγες ώρες αργότερα, η Ναμάλ πήρε τα παιδιά της και έφυγε από το ξενοδοχείο για Κωνσταντινούπολη! Φήμες λένε πως στο αεροπλάνο ήταν και ο Μπασάκ Σαβούρ! Στη συνέχεια ακολούθησε ο Σελτσούκ Γιοντέμ αφότου πλήρωσε τις νύχτες που έμεινε με τη σύζυγό του στο...μοιραίο νησί! Πολλοί θαυμαστές του 59χρονου ηθοποιού εύχονται να ξαναγυρίσει στη πρώτη του σύζυγο!


Η άλλη εκδοχή του χωρισμού του ζεύγους είναι η υπερβολική ζήλεια της Ναμάλ για τον Γιοντέμ, αλλά όλοι την αποκλείουν και βασίζονται στη πρώτη εκδοχή του χωρισμού! Και για τους άπιστους ιδού "καυτές" φωτογραφίες της Οζγκιού Ναμάλ με τον Μπασάκ Σαβούρ!
Δείτε γέλιο! Άβυσος η ψυχή της γυναίκας!

Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές των Τούρκων Σταρ στη χώρα μας!

Η Σεντέφ Αβτζί με τον σύζυγό της
στα Λαγκάδια Αρκαδίας
Η Μπερέν Σαάτ στον Προβατά Μήλου

Ο Μουράτ Γιλντιρίμ και η Μπουρτσίν Τερζίογλου στα
Πολλώνια της Μήλου

Ο Μουράτ Ουναλμίς και η Μπιρτζέ Ακαλάι χορεύουν σε
γνωστή ταβέρνα της Μήλου
Ο Μπαρίς Φαλάι και η Εσρά Ροναμπάρ στο Πανηγύρι της
Αγ. Μαρκέλλας στον Κήπο Μήλου
Ο Φιράτ Τσελίκ στην Αγ. Κυριακή της Μήλου
Η Τζεϊντά Ντουβεντζί στη παραλία του Παπικινού Μήλου
Η Τουμπά Μπουγιουκουστούν σε γνωστή καφετέρια της Πλάκας
Ο Χαλίτ Εργκέντς στον Αδάμαντα Μήλου (πίσω
ο κόσμος φαίνεται να τον αναγνωρίζει)
Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου σε γνωστό εστιατόριο στο Κλήμα
(μετά ο ηθοποιός βρέθηκε στον εσπερινό της Αγ. Παρασκευής)

Ο Κιβάντς Τατλιτούγ στο Παλιοχώρι Μήλου

Ανακοίνωση: Η συνέντευξη του Μουράτ Γιλντιρίμ θα ανεβεί σε λίγα λεπτά! Η ημερομηνία της συνέντευξης ακυρώθηκε λόγω ασθένειας του ηθοποιού!

ΣΟΚ: Με τροφική δηλητηρίαση νοσηλεύτηκε στο Κέντρο Υγείας της Μήλου η Τουμπά Μπουγιουκουστούν!


Η Τουμπά Μπουγιουκουστούν κατά την έξοδό της από το
κέντρο Υγείας της Μήλου

Προφανώς αδυνατισμένη και καταβεβλημένη, η 30χρονη ηθοποιός Τουμπά Μπουγιουκουστούν πήρε εξιτήριο από το κέντρο υγείας της Μήλου, όπου κάνει διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, Ονούρ Σαϊλάκ, και τις δίδυμες κόρες τους, Μάγια και Τοπράκ.

Η ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του νησιού καθώς είχε έντονους πόνους στη κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί, φιλόξενοι και ευγενικοί, την θεράπευσαν γρήγορα και της χορήγησαν συνταγή για φάρμακα. Σε επικοινωνία του με το blogspot μας, ο Ονούρ Σαϊλάκ, δήλωσε: "Ο πόνος ήρθε από ακαθάριστα φασολάκια! Ευτυχώς πέρασε. Τώρα συνεχίζουμε τις διακοπές μας στο νησί χωρίς προβλήματα! Θα είμαστε στο νησί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου!"

Η ηθοποιός δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση, και όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία παραπάνω, φαίνεται κουρασμένη και στεναχωρημένη. Της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και περαστικά!

Υ.Γ.: Από το ίδιο πρόβλημα νοσηλεύτηκε στο Κέντρο Υγείας της Μήλου και ο Μουράτ Γιλντιρίμ!